× Appartement kleinarl Hotel kleinarl Pension kleinarl Skiverhuur kleinarl Vakantiehuis kleinarl

Kleinarl. Alles over Kleinarl., Informatie over het skigebied, de apres ski, skischolen, actueel weer en sneeuwhoogtes en webcams

Booking.com

Kleinarl. Informatie over Kleinarl, dorp, skigebied, hotel en meer..

Kleinarl

Kleinarl is een erg kindvriendelijk dorp. Het is een authentiek en sfeervol dorp waarvan de grootste inkomstenbron nog altijd de landbouw en veeteelt is. In Kleinarl is echter ook een leuk skigebied. Dit skigebied is direct aangesloten op het skigebied van Flachauwinkl en dat van Zauchensee. Skiers en boarders kunnen dus in Kleinarl zelf gaan skien. In Kleinarl skien is leuk door de bossen skien en mooie afdalingen maken over rustige pistes. Hierdoor is het ook heel leuk voor kinderen.

Kleinarl is dan wel een pittoresk en klein dorp. Het beschikt toch over alle faciliteiten die een vakantie aangenaam maken. Zo is er een supermarkt en zijn er verschillende restaurants. Er is beperkte apres ski gelegenheid, die weliswaar niet zo uitgebreid is als in bijvoorbeeld Flachau, maar wel erg gezellig is. Ook zijn er verschillende hotels en appartementen in alle prijsklassen.
Kleinarl heeft twee skischolen en er is ook kinderopvang mogelijk.

Kortom Kleinarl is een leuke bestemming voor gezinnen. Kinderen kunnen zich uitleven op de pistes, en door het overzichtelijke dorp heeft heeft het ook een gemoedelijke rustige ambiance.

Kleinarl


copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer