Accommodatie Kleinarl zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.

Actuele en historische Sneeuwhoogte in Kleinarl

De actuele sneeuwhoogte in Kleinarl. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Kleinarl. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Kleinarl.

Sneeuwhoogte Kleinarl

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Kleinarl weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Kleinarl. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Kleinarl

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Kleinarl en de historische sneeuwhoogte in Kleinarl actuele en historische sneeuwhoogte Kleinarl
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Kleinarl op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Kleinarl in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Kleinarl van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Kleinarl

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Kleinarl

Verwachte sneeuwval in Kleinarl

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.