hotel Kleinarl zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Kleinarl is een ideale bestemming voor wintersporten met families. Het is een pittoresk dorp waarin je je echt in het oorspronkelijke Oostenrijk waant. Kleinarl maakt onderdeel uit van de skiAmade. Dit betekent dat je vanuit het dorp Kleinarl kunt skien naar Flachauwinkl (en van daar uit naar Zauchensee). Omdat Kleinarl deel uit maakt van de SkiAmade, kun je met de je pas ook prima terecht in buurgemeente Wagrain (via de gratis skibus). Van daar uit kan je naar Flachau en/of Alpendorf (st. Johann im Pongau) skien. Kortom Kleinarl is de ideale uitvalsplaats voor de wintersportvakantie van families.

In Kleinarl is alles te vinden. Er is een supermarkt, twee skischolen en voldoende skiverhuurders. Er is ook een beperkt aanbieders van hotels. Je kunt een hotel in Kleinarl boeken via een reisorganisatie. In onderstaande advertentie staan een aantal reisorganisaties die hotels in Kleinarl aanbieden.

Het is echter ook mogelijk om zelf een hotel in Kleinarl te boeken. Bij de vvv van Kleinarl kun je een lijst met hotels opvragen. Hieronder staat een hotel in Kleinarl waar wij goede ervaringen mee hebben.

Overzicht hotels in Kleinarl

Hieronder staat een overzicht van hotels. Het aanbod wordt verzorgd door Nederlandse touroperators.
Hotel Kleinarl - ROBINSON Club Amade
personen vanaf 1846,00 EUR.

ROBINSON Club Amade

4-sterren.
In het Salzburgerland ontvangt ROBINSON CLUB AMADE je op 1.041 meter hoogte. Hier weten ze wat wintersport is. De Club ligt schilderachtig aan een bergbeek aan de rand van het kleine dorp Kleinarl en midden in Ski Amade, een van de grootste skiparadijzen ter wereld. En het allermooiste is dat je hier direct aan de piste zit. De ROBINS doen er alles aan om je skivakantie grossartig te maken. Dat betekent skilessen zoveel je wil, yoga en zumba voor de thuisblijvers en vriendjes

Hotel Guggenberger, direct aan de piste van Kleinarl

Hotel Guggenberger is een vier sterren hotel direct aan de piste in Kleinarl. Je kunt bij het hotel je ski's onderbinden en bevindt je direct in het skigebied Flachauwinkl-Kleinarl. De skischool bevind zich op slechts 200 meter van het hotel. Hotel in Kleinarl, voor wintersport.

HOTEL KLEINARL
Een impressie van een hotel in Kleinarl

Hotel in Kleinarl via Booking.com

Via Booking.com kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Kleinarl zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Kleinarl invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode in Kleinarl.


FAQ hotel Kleinarl

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Kleinarl.

Kan je ook een hotel in Kleinarl inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Kleinarl inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Kleinarl inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Kleinarl inclusief skipas.

Welke hotels in Kleinarl liggen dichtbij de piste?

Op zoek naar een hotel in Kleinarl aan de piste? Deze zijn ideaal;.