Bus naar Wagrain

Je kunt al met de bus naar Wagrain vanaf 81 euro!

De bus naar Wagrain

Je kunt met de bus naar Wagrain afreizen. Hieronder staan de Nederlandse aanbieders van buspendels naar Wagrain. Dit is dus alleen de busreis, zonder accomodatie. Je moet zelf dan je hotel of appartement boeken.

  • Pendelbus Wagrain - Buspendel naar Wagrain
    Buspendel naar Wagrain Bus naar Wagrain vanaf 109 euro per persoon. Wil je met de bus naar Wagrain? Wanneer u met de bus reist komt u niet alleen bijzonder voordelig maar ook heerlijk ontspannen aan in Wagrain. Interbus verzorgt al jaren een pendelbus verbinding met Wagrain.

    meer informatie
  • Pendelbus Wagrain - Pendelbus naar Wagrain
    Pendelbus naar Wagrain Met de bus op wintersport naar Wagrain? Snowtime biedt een retour met de bus naar Wagrainaan vanaf 81 euro. De bussen van Snowtime vertrekken op vrijdagmiddag of -avond vanuit Nederland en rijden 's nachts naar Wagrain. 's Ochtends tussen 06-10 uur ben je dan in Wagrainen kan je direct de piste op. De actuele prijzen van de bus naar Wagrain staan op de website van Snowtime. meer informatie


De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Wagrain te gaan.Busreizen naar Wagrain vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Wagrain aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Wagrain begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Wagrain, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Wagrain vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Wagrain vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Wagrain. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Wagrain

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Wagrain zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.