Skischool Wagrain zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Wagrain RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Wagrain

Ben je op zoek naar een skischool in Wagrain? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Wagrain een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Wagrain vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Wagrain. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Wagrain zelf boekt.

Skischool Wagrain - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Wagrain. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Skischool Wagrain - Lestijden van de skilessen

Bij de skischool in Wagrain zijn de volgende lestijden vastgesteld.
  • 10:00 - 12:00 uur
  • 13:00 - 15:00 uur.
Mittagsbetreuung (mee eten met de skijuf of skimeester) behoort tot de mogelijkheden.

Deze tijden van skischool Wagrain onder voorbehoud van wijzigingen.

Skiwedstrijd, het hoogtepunt van de skilessen

De skiwedstrijd aan het einde van de week is voor veel kinderen (en hun ouders) het hoogtepunt van de week. Dan kunnen ze aan iederen laten zien hoe veel ze hebben geleerd. Spannend! En natuurlijk ook heel erg leuk.

Snowboardlessen bij de skischool Wagrain

Altijd al willen leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook bij de skischool Wagrain. Je kunt dan kiezen groepslessen snowboard of voor prive lessen . Voor beginners zijn de groepslessen halve dagen skiles. Doorgaans ben je dan wel moe genoeg. Heb je wel nog genoeg energie over na de les, dan kan je altijd zelf nog wat meters maken.

Prijzen bij skischool Wagrain

Hieronder staat een indicatie van de prijzen. Let op: het betereft slechts een ruwe inschatting van de kosten..

  • 1 dag skiles: 60.- euro
  • 2 dagen skiles 120.-euro
  • 3 dagen skiles 150.-euro
  • 4 dagen skiles 160.-euro
  • 5 dagen skiles 170.-euro
  • 6 dagen skiles 180.-euro

Skiles Wagrain online reserveren bij de skischool Wagrain

Wil je graag je skilessen online boeken en zo kostbare tijd en natuurlijk ook geld besparen? Kijk dan even bij AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Wagrain op een rij gezet en hebben bovendien aantrekkelijk aanbiedingen.

Skiverhuur

Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te regelen tijdens het boeken van skilessen. Vaak geldt dan een aantrekkelijke korting.

Tips van de skischool Wagrain% Hieronder een paar handige tips van de skileraren van skischool Wagrain.

Ga niet na de les nog verder skien met je kinderen.
Belangrijke tip voor ouders met kinderen. Wees verstandig en ga niet na de skiles zelf nog met je kinderen skien of boarden. Na een hele dag bij de skischool in Wagrain zijn je kinderen moe. En hoewel iedereen wil zien hoeveel progressie hebben gemaakt (en kinderen dit graag willen laten zien) is het onverstandig om na de skiles nog te skien.

Wil je kind toch graag laten zien wat hij / zij heeft geleerd, neem dan een korte (relatief makkelijke afdaling). Of overleg even met de skileraar, die weten vaak precies wat een kind wel en niet aankan.

Kleed je warm aan
Volwassenen en kinderen wordt aangeraden om zich warm aan te kleden. Zorg voor een warme ski jas en skibroek, die je warm en droog houden. Tijdens de skilessen zal je vaak stilstaan en dan kan je snel afkoelen.

Kijk op de website en bekijk online reviews Als je twijfelt tussen twee skischolen, neem dan een kijkje op hun websites en vergelijk eventueel de online reviews. Hier staan vaak foto's en video's en die geven een goede indruk geven van de skischool Wagrain. Heb je daarna nog vragen? Stuur ze dan een email. Dan weet je ook hoe ze antwoorden.