Skiverhuur Wagrain - handig overzicht en tips Wagrain

Ski's huren in Wagrain met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Wagrain - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Wagrain waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Wagrain - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Wagrain. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Wagrain vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Wagrain aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Wagrain

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Wagrain.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Wagrain krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Wagrain

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Wagrain. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Wagrain kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Wagrain - advies

De medewerkers van de skiverhuur Wagrain kunnen je prima adviseren over welke ski's, skistokken en skischoenen het beste bij jou passen.

Ski's huren Wagrain - tipsSkihuur Wagrain in Nederland al reserveren.

Sihuur Wagrain, dat kan je tegenwoordig al in Nederland regelen. Je kunt dat doen op de websites van de verhuurders. Zij zetten dan de ski's en skischoenen apart.

Voorden van skiverhuur Wagrain vanuit Nederland

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

social media

Facebook
Twitter
Instagram